Igrice za decu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Našla sam nedavno na sajtu  commonsensemedia.org  zanimljivu i korisnu kategorizaciju igrica za decu, po uzrastu i po korisnim saznanjima koja omogućava deci svaka igrica. To izgleda otprilike ovako:

Igrica koja se zove Cool school uči  decu kako da rešavaju konflikte, za decu stariju od pet godina. Tu je zatim igrica Društvene avanture koja ih uči veštinama ophođenja u društvu, i mnoge druge, od dve godine do petnaest.

Zanimljivo zvuči DPS igrica  (Digital Problem Solver)https://www.commonsensemedia.org/app-reviews/my-dps za koju kažu da je “sjajna aplikacija koja decu uči kako da prepoznaju emocije kod drugih – preko izraza na licu,  “govora tela” kao i pisanog i govornog jezika i nudi razne strategije izlaženje na kraj u međuljudskim odnosima (kako se ovo kaže kad su u itanju mali ljudi – ne znam). Roditelji i deca mogu podesiti igricu  tako što će joj dodati svoje slike, kažu. Vredi probati.

Svaka igrica levo od opisa ima i svoju rejting listu, odnosno u kojoj meri je edukativna, laka za igranje, ima  li nasilnog sadržaja i sl.

Svakako da ima igrica koje su popularne među decom određenog uzrasta, ali vredi pokušati i sa ovim. Ja svakako hoću, videćemo . Moj sin ima sedam godina i obožava igrice koje su mu dopuštene određeni vremenski period u toku dana. Nekad je to čitavih sat vremena a nekad ni minut, zavisno od dinamike tog dana.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][vc_custom_heading text=”Pogledajte naše coaching (koučing) alate i vežbe” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-book” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Besplatni coaching alati” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Ffree-coaching-exercises%2F%3F|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]Ovde su besplatni koučing alati  koje, ako niste sigurni kako biste to uradili sami –  možete od mene dobiti prevedene i sa podacima vašeg coaching biznisa. Da navedem samo neke:

  1. Točak života;
  2. Prva sesija;
  3. Blanko točak života;
  4. List – podaci o klijentu templejt;
  5. Brainstorming templejt – šta raditi više a šta manje u životu i kako početi;
  6. 21 pitanje za izuzetno postavljanje ciljeva klijenta;
  7.  Efekti stresa – mini poster ovde
  8. BIznis coaching – šta sve tolerišemo na radnom mestu, i mnoge druge

[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-cogs gears” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Alat za koučing zanat” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Fproducts%2Fbuy-everything%2F%3Fwpam_id%3D2127|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]U nastavku su setovi coaching (koučing) vežbi koncipirani po tematskim oblastima coaching-a. Nezamenljive su, jednom kad ih probate. Cene su na sajtu, moguće ih je kupovati i pojedinačno mada je, s moje tačke gledišta – bolje kupiti komplet jer nikad ne znate “sa čime” će vam klijent doći.
Sa ovim vežbama ste spremni na sve.

Svaki set je predviđen za editovanje  – drugim rečima, kada kupite šta vas zanima – mogu ja da vam ih prevedem ako niste sigurni koliko dobro biste to sami uradili, kao i da ubacim podatke o vama i  vašem coaching biznisu (vežbe su “editable, brandable”), a možete dobiti moju pomoć i kod same kupovine.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *