Da budete u toku sa sadržajima za decu i odrasle – Google Store App

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Common Sense Media  je neprofitna organizacija koja se bavi decom u kontekstu novih tehnologija, njihovim napretkom i sigurnošću. To je sajt iz prethodnog  bloga odakle sam počela opisivati igrice za različite uzraste dece.

Ova organizacija ima i aplikaciju na Google Store koja je besplatna i sadrži opise sajtova vrlo različitih tema i uzrasta od 2 godine do 17+,koliko sam uspela da primetim. Pored sajtova, tu su,  vrlo pregledno izložene aplikacije odnosno čak 123 vrste igrica u zavisnosti od teme. Na primer, igrice za učenje matematike, geometrije, zatim igrice koje promovišu timski rad, igrice koje “liče  na Minecraft,  zatim Batman, X-box i razne druge tematski klasifikovane… 

Filmovi su takodje tu, po uzrastima i temi (filmovi koji promovišu sposobnost saosećanja sa drugima, timski rad, islično) …

Svakako da deca na našem području ne znaju engleski kao da im je maternji, ali to nije ni važno a ni neophodno da bi gledali ponešto na engleskom. Ovde barem znate kakav je sadržaj. Sledećih par dana  ću detaljno opisati još igrica, kako sam i rekla da ću  u prethodnom  blogu, ali i filmova, kao i liste korisnih sajtova.

Nisam stigla da napišem na tu temu ništa zadnja dva dana jer sam ih provela na proputovanju kolima, na relaciji Kotor – Plav – Beograd. Iz Kotora sam išla preko Mateševa,  “putem kojim se ređe ide” (to znaci da niko normalan tu ne prolazi u ovo doba), pa onda iz Plava do  Beograda putem koji samo Gugl mapa shvata. 

Sad sam  “u bazi”, i nastavljam gde sam stala.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][vc_custom_heading text=”Pogledajte naše coaching (koučing) alate i vežbe” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-book” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Besplatni coaching alati” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Ffree-coaching-exercises%2F%3F|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]Ovde su besplatni koučing alati  koje, ako niste sigurni kako biste to uradili sami –  možete od mene dobiti prevedene i sa podacima vašeg coaching biznisa. Da navedem samo neke:

  1. Točak života;
  2. Prva sesija;
  3. Blanko točak života;
  4. List – podaci o klijentu templejt;
  5. Brainstorming templejt – šta raditi više a šta manje u životu i kako početi;
  6. 21 pitanje za izuzetno postavljanje ciljeva klijenta;
  7.  Efekti stresa – mini poster ovde
  8. BIznis coaching – šta sve tolerišemo na radnom mestu, i mnoge druge

[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-cogs gears” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Alat za koučing zanat” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Fproducts%2Fbuy-everything%2F%3Fwpam_id%3D2127|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]U nastavku su setovi coaching (koučing) vežbi koncipirani po tematskim oblastima coaching-a. Nezamenljive su, jednom kad ih probate. Cene su na sajtu, moguće ih je kupovati i pojedinačno mada je, s moje tačke gledišta – bolje kupiti komplet jer nikad ne znate “sa čime” će vam klijent doći.
Sa ovim vežbama ste spremni na sve.

Svaki set je predviđen za editovanje  – drugim rečima, kada kupite šta vas zanima – mogu ja da vam ih prevedem ako niste sigurni koliko dobro biste to sami uradili, kao i da ubacim podatke o vama i  vašem coaching biznisu (vežbe su “editable, brandable”), a možete dobiti moju pomoć i kod same kupovine.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *