Moje otkriće od juče i ideja za originalan poklon

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ne znam za vas , ali ja vozim nekih 60ak km dnevno svaki dan (živim na selu, šta da kažem) i stalno sam u štiklama (volim ih, šta da kažem) – i kakve sad to ima veze sa otkrićem iz naslova? E, pa ima. Svake moje cipele, ravne ili one sa visokom petom, ove zadnje naročito – budu izlizane od patosnica ili pojma nemam čega – ako nisam vodila računa i obuvala stare baletanke kad uđem u auto. A to sa prezuvanjem je baš dosadno i podseća me na nekadašnje crnogorsko silaženje s obližnjeg brda u primorje i vađenje cipela iz neke samo-vlasnici-znane-rupe u-kamenom-zidu kako bi lepo sređena otišla dalje u svoj dan. Ako se pitate kako to znam – pa odrasla sam na jednom takvom brdu, hvala na pitanju – tamo iznad Morinja.

Neka sam ja neinformisana, ako baš hoćete, ali nisam ni znala (a trebalo je, jer je već sve izmišljeno) da su izmislili zaštitu za moje cipele. Slučajno saznadoh dok sam  juče sa Snežom koja je fan Kamper cipela gledala po njihovoj prodavnici na Terazijama i oprezno (da se ne izblamiram baš previše, ako ne mora) upitala prodavačicu – šta je to plastično čudnog oblika na pultu pored kase. I ona mi objasni. Nisu baš kao ove na slici, ali nisam mogla da nadjem bolje jutros na internetu –  uglavnom izgledaju slično, u raznim su bojama – to baš i ne znam zašto, nije da će neko da ih nosi naokolo – i koštaju 1200 dinara.

Odličan poklon za neku ženu koju znate, a ideja nikad dosta.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][vc_custom_heading text=”Pogledajte naše coaching (koučing) alate i vežbe” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-book” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Besplatni coaching alati” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Ffree-coaching-exercises%2F%3F|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]Ovde su besplatni koučing alati  koje, ako niste sigurni kako biste to uradili sami –  možete od mene dobiti prevedene i sa podacima vašeg coaching biznisa. Da navedem samo neke:

  1. Točak života;
  2. Prva sesija;
  3. Blanko točak života;
  4. List – podaci o klijentu templejt;
  5. Brainstorming templejt – šta raditi više a šta manje u životu i kako početi;
  6. 21 pitanje za izuzetno postavljanje ciljeva klijenta;
  7.  Efekti stresa – mini poster ovde
  8. BIznis coaching – šta sve tolerišemo na radnom mestu, i mnoge druge

[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-cogs gears” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Alat za koučing zanat” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Fproducts%2Fbuy-everything%2F%3Fwpam_id%3D2127|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]U nastavku su setovi coaching (koučing) vežbi koncipirani po tematskim oblastima coaching-a. Nezamenljive su, jednom kad ih probate. Cene su na sajtu, moguće ih je kupovati i pojedinačno mada je, s moje tačke gledišta – bolje kupiti komplet jer nikad ne znate “sa čime” će vam klijent doći.
Sa ovim vežbama ste spremni na sve.

Svaki set je predviđen za editovanje  – drugim rečima, kada kupite šta vas zanima – mogu ja da vam ih prevedem ako niste sigurni koliko dobro biste to sami uradili, kao i da ubacim podatke o vama i  vašem coaching biznisu (vežbe su “editable, brandable”), a možete dobiti moju pomoć i kod same kupovine.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *