Gospođo, vidite li vi punu liniju ? Ne, što pitate ?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ujutro idem u sud zbog preticanja čak dva kamiona preko pune linije. Što se, naravno, nije desilo. Da jeste, značilo bi da imam mentalni sklop bombaša samoubice  – da ne spominjem da je i Luka bio sa mnom u kolima (onaj mali što ne zna engleski, sećate se?).

Vozila se ja baš dugo iza nekog kamiona kad on počne da naglo usporava i da ulazi u pomoćnu traku, odvojenu od puta punom linijom – tu bila narodna milicija naša, ispostavilo se, rade oni svoj posao.

Krenem ja da ga OBIĐEM kad – zaustaviše mene zbog PRETICANJA kamiona. Kamion ode, u međuvremenu, nekuda… Ništa mi ne bude jasno šta se tu desilo, raspravljam se malo, ne potpišem zapisnik i odem svojim putem.

I sad mi stigne fino poziv gde piše ovo s početka teksta. Gde je taj drugi kamion bio predstave nemam, a još je misterioznije to što su oni naveli registarske oznake oba kamiona ! Pa kako su stigli  da ih zapišu uopšte, ako su se kamioni samo vozili tim putem  a ja ih preticala ??

Piše u Zakonu o saobraćaju da je obilaženje na punoj dozvoljeno ako ima dovoljno prostora da se ne ometaju vozila iz suprotnog pravca. Piše u SAT plusu i da to sudije uglavnom ne znaju ili ignorišu – ja mislim ovo drugo da je verovatnije  –  jer je napisano nekako šmljbtpkgdfhnbj  umrljano i nejasno – u članu 55. Zakona.

Biće žurke, ujutro idem da kažem sudiji da se to nije desilo i da su me zamenili s nekim.

I da zove kamiondžije kao svedoke, da kažu da li ih je neka ludača preticala s crvenim autom, pa još nije dovoljno što je crven nego i preko pune linije. I onda je njeno preticanje prekinula policija, zaustavivši je. Ma kako je to uopšte moguće ?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][vc_custom_heading text=”Pogledajte naše coaching (koučing) alate i vežbe” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-book” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Besplatni coaching alati” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Ffree-coaching-exercises%2F%3F|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]Ovde su besplatni koučing alati  koje, ako niste sigurni kako biste to uradili sami –  možete od mene dobiti prevedene i sa podacima vašeg coaching biznisa. Da navedem samo neke:

  1. Točak života;
  2. Prva sesija;
  3. Blanko točak života;
  4. List – podaci o klijentu templejt;
  5. Brainstorming templejt – šta raditi više a šta manje u životu i kako početi;
  6. 21 pitanje za izuzetno postavljanje ciljeva klijenta;
  7.  Efekti stresa – mini poster ovde
  8. BIznis coaching – šta sve tolerišemo na radnom mestu, i mnoge druge

[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-cogs gears” icon_size=”32″ icon_animation=”pulse” title=”Alat za koučing zanat” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.thecoachingtoolscompany.com%2Fproducts%2Fbuy-everything%2F%3Fwpam_id%3D2127|||” hover_effect=”style_3″ pos=”square_box” box_border_style=”solid” box_border_width=”3″ box_border_color=”rgba(201,201,201,0.64)” box_bg_color=”rgba(221,149,42,0.38)” title_font_style=”font-weight:bold;” desc_font_style=”font-style:italic;”]U nastavku su setovi coaching (koučing) vežbi koncipirani po tematskim oblastima coaching-a. Nezamenljive su, jednom kad ih probate. Cene su na sajtu, moguće ih je kupovati i pojedinačno mada je, s moje tačke gledišta – bolje kupiti komplet jer nikad ne znate “sa čime” će vam klijent doći.
Sa ovim vežbama ste spremni na sve.

Svaki set je predviđen za editovanje  – drugim rečima, kada kupite šta vas zanima – mogu ja da vam ih prevedem ako niste sigurni koliko dobro biste to sami uradili, kao i da ubacim podatke o vama i  vašem coaching biznisu (vežbe su “editable, brandable”), a možete dobiti moju pomoć i kod same kupovine.[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” border_width=”2″ accent_color=”#595959″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *