Kako da zakon privlačenja osetite “na dobar način”

1. Prvo je važno da se preuzme „vlasništvo i odgovornost“ nad time kako se osećate. Znači da nema više krivice, sramote i očekivanja upućenih ka drugima. Ostajete u „svojoj traci“ i preuzimate 111% odgovornosti za svoja osećanja.
Konkretno, kad mi se desi da se neko baš baš baš ružno ponese prema meni, ja pomislim kako je to najbolje za šta je ta osoba sposobna u tom momentu – jer otkud ja znam koji sve strahovi tu diriguju reakcijom, i zašto se plaši i kako je nešto moje protumačeno i shvaćeno…Svačega tu sigurno ima a ja ne mogu da znam čega. Jedino što znam je da nije do mene (ako nije). I odem dalje. I ponašam se kao da ništa nije bilo, jer i nije. (Da se razumemo, ovo ima smisla u preko 90% slučajeva – ostatak je ono kad sam prosto kriva i tačno znam zašto i onda kažem „izvini“).
Kad se osećate loše jednostavno prihvatite da je to tako i gotovo, dozvolite to sebi i ne opirite se – svi imamo pravo da nismo uvek u svom najboljem izdanju, znate li nekog ko to jeste ? Potpuno prihvatite to kako se osećate, osetite to – to je nešto vaše i tačka. I gledajte onda kako se dešava magija.

2.Biti na „ti“ sa neizvesnošću
Zastrašujuće, a ? Kao ljudska bića imamo potrebu da znamo da će sve biti kako treba. Možemo se zapitati šta može loše da se desi ako poverujemo da Univerzum (Bog ili kako god vam drago da to zovete) ima plan i da sve ima svrhu? Nema veze što je u tom momentu ne vidimo. Kad ste u miru sa svime što vam se pojavi na putu onda ste otvoreni za nove mogućnosti. Na ovaj način veličanstvena priroda ovog zakona „radi“ najbolje za nas. Kad ste voljni da se upustite u avanturu sa nepoznatim ishodom, tada DOBIJATE u igri života.

3. Aktivacija veze sa Univerzumom kojeg smo deo. Shvatiti to. A pošto smo njegov deo, on se kroz nas pokazuje kroz naše emocije i uverenja. I to je divno. Pazite koje emocije. Pročitajte još jednom kako preuzeti odgovornost za njih, s početka ovog teksta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *